Besplatna dostava za porudžbine preko 5000RSD.

Uslovi korišćenja

/
Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja i prodaje na www.zlataravramovic.rs

Posetom ili kupovinom u onlajn prodavnici www.zlataravramovic.rs (u daljem tekstu: “Prodavnica”) prihvatate Opšte uslove prodaje (u daljem tekstu „Opšti uslovi“) koji su navedeni u daljem tekstu. Prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Opštih uslova.

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko online Prodavnice www.zlataravramovic.rs smatra prodajom na daljinu.

Opšti uslovi poslovanja www.zlataravramovic.rs prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge DEJAN AVRAMOVIĆ PR JUVELIRNICA GROUP-A. Smederevska Palanka, Svetog Save 8, 11420 Smederevska Palanka, matični broj: 66409937, PIB: 112871325, telefon: +381 11 6555630, www.zlataravramovic.rs, mail za reklamacije i dodatne upite vezano za proizvode: info@zlataravramovic.rs.

Opšti uslovi su sastavni deo Ugovora o kupoprodaji između prodavca i kupca. Opšti uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povraćaja i reklamacije robe ponuđene na internet stranici www.zlataravramovic.rs.

Kupac robe je posetilac Prodavnice koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati ga platnom karticom ili pošalje narudžbinu, pa proizvod plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Ostala dokumenta koja obuhvataju Uslove korišćenja

*Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
**Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
***Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

© 2022. Avramović. Sva prava zadržana.

Developed by MdesignWeb

Scroll to Top