Zaštita privatnosti korisnika

O Vašim podacima i privatnosti se pažljivo brinemo! Svaka Vaša porudžbina učinjena kod nas je potpuno sigurna!

Garantujemo kupcu za zaštitu svih ličnih podataka pribavljenih od kupca, odnosno da isti neće biti upotrebljavani za bilo koju drugu svrhu osim za svrhu realizacije ugovora o kupoprodaji robe. Da bismo uspešno obradili i dostavili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail, a kako bismo bili u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, te Vam omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Prodavac upozorava kupca da svi eventualni sporovi mogu biti rešeni vansudskim putem, dakle sporazumom i u duhu dobre poslovne saradnje, kao u postupk medijacije pred nadležnim sudom.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. DEJAN AVRAMOVIĆ PR JUVELIRNICA GROUP-A se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Odricanje od odgovornosti

zlataravramovic.rs pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta zlataravramovic.rs isključivo na Vašu odgovornost i da se sajt zlataravramovic.rs ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem. Mada pokušavamo da održavamo softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim i bezbednim, sajt može da sadrži greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost.

Sajt zlataravramovic.rs zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Internet prodavnica www.zlataravramovic.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, kao i da koristi što verodostojnije fotografije artikala, međutim nije u mogućnosti da garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda kompletni i bez grešaka.

KORIŠĆENJEM SAJTA ZLATARAVRAMOVIC.RS SMATRAMO DA STE UPOZNATI SA SVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi