Naše usluge

Bušenje ušiju

Obavljamo bušenje ušiju i ušnih resica u našim radnjama isključivo medicinskim mindjušicama i aparatima firme Studex. Sve mindjuše su sterilne i posebno zapakovane u paru. Prednost medicinskih mindjuša firme Studex su ti što ne sadrže nikl i samim tim ne izazivaju alergije. Izradjene su od medicinskog, hirurškog, INOX čelika po najvišim standardima i propisima.

Profesionalno

Studex mindjuše za bušenje ušiju su pogodne za decu i odrasle svih uzrasta. Naše osoblje je posebno obučeno i poštuje sve higijenske standarde.

Popravka satova

Obavljamo popravke svih vrsta ručnih satova. Posebno smo specijalizovani za quartz satove. Naši majstori su obučavani u specijalizovanom ateljeu u Švajcarskoj za popravku satova. Vršimo razne usluge i servise od kojih ćemo pobrojati one najbitnije; Zamena baterija, po najvišim standardima, švajcarskog proizvodjača Renata. Osim na satovima, menjamo baterije na slušnim aparatima i raznim daljincima. Zamena polomljenih ili oštećenih mineralnih ili pleksiglas stakala na satovima. Zamena dotrajalih kaiševa od vrhunske kože renomiranog proizvodjača iz Španije brenda Diloy.

Kompletna usluga

Zamena dotrajalih krunica i polomljenih ključeva na satovima. Zamena kompletnih originalnih satnih mehanizama iz Japana ili Švajcarske. Zamena dotrajalih ili polomljenih štiftna. Imamo sve vrste i dimenzije proizvodjača iz Švajcarske.

Graviranje nakita

UČINITE VAŠ POKLON POSEBNIM UZ GRAVIRANJE

Povremeno je za poseban poklon potreban lični pečat koji ga čini jedinstvenim. Ponekad je ono što želite da izrazite prema Vašim voljenima toliko posebno da želite da Vaše voljene osobe budu u mogućnosti da zadrže i trajno sačuvaju. Mi Vam to možemo ponuditi kroz našu uslugu graviranja. Sada smo u mogućnosti da ponudimo besplatno graviranje na odabranim modelima satova i nakita, kako biste svoj poklon učinili zaista ličnim i jedinstvenim.

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi