Besplatna dostava za porudžbine preko 5000RSD.

Odustanak od Ugovora

/
Odustanak od Ugovora

Formular „OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA“ možete preuzeti ovde.

Kupac može raskinuti Ugovor o kupoprodaji u roku od 14 dana od dana prijema robe. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Izjava/Obrazac o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je fizički dostavljena na adresu prodavca i smatra se blagovremenom ako je upućena u roku od 14 dana od dana prijema robe. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti.

Kupac je dužan da u slučaju raskida Ugovora robu vrati u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i vidljivih znakova da je proizvod korišćen i uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.), u suprotnom prodavac nije u obavezi da kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene.

Pod uslovom da je kupac u roku od 14 dana od dana prijema jednostrane izjave kupca o raskidu ugovora, vratio robu prodavcu u ispravnom stanju, prodavac je dužan da kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene u roku. Ukoliko kupac ne vrati robu u datim rokovima, rok za povraćaj primljene kupoprodajne cene se produžuje za vreme dok kupac ne vrati robu prodavcu.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Ukoliko kupac ostvari pravo na Odustanak od Ugovora – smatra se da Ugovor nije ni zaključen i nastaju samo obaveze propisane zakonom.

Povraćaj sredstava

U slučaju da dođe do situacije da treba da vam se vrati novac,isti će biti vraćen na način kako ste izvršili uplatu. Ukoliko ste plaćanje izvršili platnom karticom novac će biti vraćen na karticu kojom ste izvršili uplatu.
Ukoliko ste proizvod primili kao poklon, novac će biti vraćen licu koje je platilo proizvod.

*Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
**Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
***Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

© 2022. Avramović. Sva prava zadržana.

Developed by MdesignWeb

Scroll to Top