Skip to content Skip to footer

IM-023

IM-023

Veličina kamena: 17mm
Visina mindjuse: 50mm
Sastav: srebro 925, cristal

Kategorije: , Šifra proizvoda:3448

Opis

O NAMA
DIZAJNU
I MISIJI

Insieme predstavlja prvi srpski juvelirski brend koji svoj nakit izrađuje od srebra zaštićenog rodijumom i originalnih Swarovski kristala. Misija Insieme brenda je da slavi ženu, njenu lepotu, prefinjenost i nežnost pružajući joj mogućnost da izrazi sebe kroz odabir raznobojnog, visoko kvalitetnog i savremenog nakita. Insieme je mlad brend koji neprestano radi na razvoju svog juvelirskog portfolia ne odstupajući od svojih osnovnih vrednosti, proizvodnje luksuznog nakita, visokog kvaliteta i savremenog dizajna po pristupačnim cenama.

Komad kupljenog Insieme nakita upakovan je u originalnu juvelirsku kutiju, zajedno sa Swarovski sertifikatom koji dokazuje autentičnost svakog kristala ponaosob. Insieme nakit ukrašen Swarovski kristalima može se prepoznati uz pomoć etikete na kojoj se nalazi Swarovski pečat. Pečat je kompaniji Insieme dodeljen nakon zvanično potpisanog ugovora i striktno postavljenih uslova.

ORIGINALNOST U IZRADI NAKITA

Zajedno sa hologram efektom, svaki pečat sadrži kod, sastavljen iz 16 karaktera, pomoću koga se može utvrditi validnost i originalnost kristala.

Nošeni konstantnom kolaboracijom i podrškom od strane Swarovski marketing tima bićemo slobodni da parafraziramo jedan od Swarovski slogana

„ukoliko želite najbolje, odaberite original“.

Recenzije

Još nema komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “IM-023”
DETALJNIJE

Pogledaajte AKTUELNU akcijsku ponudu

AKCIJA