Besplatna dostava za porudžbine preko 5000RSD.

Zlatar Avramović

Mi smo zlatara koju vodi porodica sa iskustvom I tradicijom u ovom poslu  – dođite da razgledate ili samo da porazgovarte sa našim sjajnim timom.

Zlatara sa tradicijom

Prvu porodičnu zlatarsku radnju smo sa ponosom otvorili u Francuskoj u Parizu još davne 1968, a 80-ih godina 20. veka i u Švajcarskoj kao i u tadašnjoj Jugoslaviji…

Osnivač lanaca zlatara i časovničarskih radnji brenda „Avramović“ je Radosav Avramović. Prvu radnju otvorio je daleke 1968. godine u Parizu, a u tadašnjoj Jugoslaviji 1973. u Staroj Pazovi, gde je otpočeo proizvodnju zlatnih i srebrnih lančića, na tada, najmodernijoj proizvodnoj mašni brenda „Fico Fischer” ( POGLEDAJTE VIDEO ), koju kasnije prodaje čuvenoj Zlatarni Celje 1984. godine.

U međuvremenu, otvara zlatarsko – časovničarsku radnju u Smederevskoj Palanci 1983, a 1991. godine radnju u Švajcarskoj, u gradu La Chaux-de-Fonds. Nastavljanjem širenje lanaca zlatarsko – časovničarskih radnji po Srbiji 2003.g. u Aranđelovcu, 2004. u Mladenovcu i 2008. u Velikoj Plani, doprineo je afirmaciji brenda “Avramović”.

Gospodin Radosav Avramović, odlaskom u zasluženu penziju 2010, ime porodičnog brenda ostavlja najstarijem sinu Dejanu Avramoviću koji je, kao školovani časovničar, zanat “kalio” u prestižnim fabrikama satova u Švajcarskoj, gde je radio, između ostalog, i u Jean d´Eve i Cartier.

Godine 2019. Dejan Avramović reorganizuje posao i pored radnji u Smederevskoj Palanci i Mladenovcu, pokreće firmu za trgovinu satova i njihovih komponenata, srebrnog I zlatnog nakita na veliko. Godinu dana kasnije, u Sloveniji, postaje ekskluzivni uvoznik i distributer vrhunskog nakita sa Swarovski kristalima, brenda Insieme proizvedenog u Srbiji. Planirano je i širenje u zapadnu Evropu i otvaranje maloprodajnog objekta zlatnog i srebrnog nakita i satova u Ljubljani ( Sloveniji) 2022. godine. Već sledeće godine, 2023, brend “Avramović” imaće svoja prodajna mesta na Malti.

*Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
**Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
***Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

© 2022. Avramović. Sva prava zadržana.

Developed by MdesignWeb

Scroll to Top